Maja ziomki szczeście, że nie było poduszki od strony pasażera.
Akurat poduszka to tam była, ale to nie był taki wypadek, żeby odpaliły się poduszki czołowe. A wypadek nie był z ich winy :roll: także współczuć raczej należy...
Dziwi mnie jedna sprawa, cały czas coś kamerowało a widać jak kamera spadła. Czyżby kamerowali na dwie ?
To była ekipa telewizyjna, więc mieli więcej kamer... Wypadła kamera, którą trzymał pasażer, a nagrywała inna - profesjonalnie przytwierdzona kamera do ujęć z wewnątrz samochodu. Tutaj są zdjęcia po wypadku:
A co do tego pierwszego filmiku :drive: to malina został zaskoczony :idea zjazdem jak turbodymomen gdy wszedł super ES. (ciekawe czy malina wyglądał jak turbodymomen gdy dostał drzwiami) :yay:
Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
Ale Volvo to jednak fura bo nawet radio nieprzestalo grac :diabelski_usmiech
Widac tez co potrafi zrobic czlowiek w szoku. Kierowca niepotrzebowal drzwi zeby wysiasc
szczerze, żadnego z buraków mi nie zal, na żadnym z tych filmów(oprócz linka z volvo i ekipą film.) nie widze buraka, który by dojrzał do wsiadania do samochodu, jedyne do czego dojrzeli to do wykopania z tego świata.... mam nadzieje, ze tym , co z Maliną targali to sie mordy krwią pozalewały i sok z buraków był, choć nie sądze, ze tak źle było, bo za cichy huk był....
może teraz ktoś stworzy mój portret psychologiczny i nazwie mnie psychopatą, ale ja uważam , że i tak metodą naturalnej selekcji tacy jak oni sami sie potracą z tego świata.... zycie brutalne jest
Komentarz